Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Donáth Anna újabb üzenetet fogalmazott meg Magyra Péter kapcsán, és nem tudja eldönteni, ki a Tisza Párt vezetője valójában, mit is képvisel.

...svg content...Fotó: Facebook/Donáth Anna
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter egy friss interjújában magabiztosan állította azt, hogy 2026-ban ők nyerik meg a választásokat, és ehhez még csak más pártok támogatására sem lesz szükségük. Jól látható módon nem akar szövetséget kötni, többek között a Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára vezette DK-val sem, mert abban hisz, hogy a Tisza Pártnak elegendő szavazata, támogatottsága lesz, hogy egyedül kormányozzon.

Donáth Annának sem tetszik az, amilyen irányban halad Magyar Péter, aminek ismét hangot adott, nem sokkal azután, hogy Fekete-Győr András figyelmeztette, nem a legjobb módon csinálja a dolgait, amikor a Momentumról beszél negatívan.

„Magyar Péter feltűnését óvatos optimizmussal figyeltük. Nem kerestük nap mint nap a konfliktust vele, mert reméljük, hogy közelebb visz a rendszer lebontásához. És azt gondoljuk, hogy a NER lebontásához együttműködésre, de legalább a kulturált emberi viszonyokra szükség van az ellenzéki szereplők között.” – írta a legújabb posztjában Donáth Anna Magyar Péterről.

Donáth már aggódik

Donáth aggódik a jelenlegi helyzet miatt, és azt látja, Magyar az elmúlt hetekben támadni kezdte a Momentumot, ami nem tetszik neki, és az sem lehet kérdés, hogy adott esetben a Tisza Párt nem kevés szavazót vonhat el tőlük. „Ehhez képest Magyar Péter az elmúlt hetekben számos olyan kijelentést tett, ami direkten a Momentumot támadta.

„Hitet tett amellett, hogy Orbán Viktor garanciák nélkül kapja meg az uniós pénzeket, a NOlimpia-kampányt egy nemzeti ügy elárulásának nevezte, gyakorlatilag nemzetellenesek minősítve az egész pártot, és mindenkit, aki akkor vagy azóta támogatott minket. Nem is beszélve arról, hogy Hadházy Ákost azzal támadta, hogy az ő munkája miatt nem üti meg a magyarok ingerküszöbét a korrupció.”

A Momentumnak nem tetszik, ahogyan Magyar Péter kommunikál, távol áll tőlük ez a stílus, a tempó, és Donáth nem tudja eldönteni, a Tisza Párt vezetője valójában ki is valójában. „Ez a tempó, ez a retorika, ez az arrogancia élesen szemben áll mindazzal, amit liberálisként a világról gondolunk. És nem tudom eldönteni, hogy Magyar Péter egy nemzeti radikális, aki tényleg komolyan gondolja, hogy létezik demokrácia vita nélkül, vagy egy kíméletlen populista, aki magát a nemzettel azonosítja.”

„Ennyi nemtelen vád, ennyi tarthatatlan kijelentés után a minimum lenne, hogy rendesen vállalja a politikai véleményét. És vállalja azt, hogy valaki visszaszól. Akár egy vitában. De nem teszi. Nem azért, mert gyáva. Hanem úgy tűnik azért, mert a liberálisokat és a korrupcióellenes harcot ugyan megveti, de a liberális és korrupcióellenes voksokra szüksége van.”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.