Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,820 $

Fekete-Győr András Donáth Anna helyére akar lépni

A korábban egyszer már leszerepelt ellenzéki politikus Fekete-Győr András úgy döntött, át akarja venni a most lemondott Donáth Anna helyét a Momentumnál.

További Hírek

Donáth Anna igyekszik meggyőzni az embereket, hogy az Európai Parlamentben maradhasson, de ez a Tisza Párt miatt nem lesz könnyű.

Egyelőre nehéz megmondani, milyenek a Momentum esélyei a közelgő választásokon, mert a Tisza Párt tőlük is rengeteg szavazatot szívhat el.

A Momentum is rendkívül nehéz helyzetbe kerülhet a Tisza Párt miatt a közelgő EP-választásokon, nemcsak a DK.

Az ATV élő vitája alatt beszélt arról Donáth Anna, hogy nem tartja magát hazaárulónak, és továbbra is mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy ne közvetlen a Fideszhez jussanak el az európai uniós források.

Donáth Anna és Cseh Katalin momentumos munkája többeknek nem nyerte el a tetszését, amit most valaki/valakik plakátrongálásban fejeztek ki.

Magyar Péter ezúttal az olimpia kapcsán hozta szóba Gulyás Gergely minisztert, akivel egykor jó barátok voltak, de ez már a múlt.

Donáth Anna megerősítette, ugyan nem írja alá az MTVA által küldött dokumentumot, elmegy a köztévés vitára.

Nem tűnik úgy, hogy Donáth Anna és Magyar Péter barátságot fognak kötni, de azt a Momentum vezető politikusa is elismeri, sokan kíváncsiak a Tisza Párt vezetőjére.

Donáth Anna újabb üzenetet fogalmazott meg Magyra Péter kapcsán, és nem tudja eldönteni, ki a Tisza Párt vezetője valójában, mit is képvisel.

Ezúttal Fekete-Győr András hívta fel a figyelmet arra, hogy Magyar Péter nem a megfelelő módon fogalmazott róluk, de egyelőre nem történt bocsánatkérés.