Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Fekete-Győr András Donáth Anna helyére akar lépni

A korábban egyszer már leszerepelt ellenzéki politikus Fekete-Győr András úgy döntött, át akarja venni a most lemondott Donáth Anna helyét a Momentumnál.

További Hírek

Egyelőre nehéz megmondani, milyenek a Momentum esélyei a közelgő választásokon, mert a Tisza Párt tőlük is rengeteg szavazatot szívhat el.

Donáth Anna felháborodott, miután elutasította Karsai Dániel panaszát az Alkotmánybíróság egy eutanáziával kapcsolatos kérdésben.

A Momentum is rendkívül nehéz helyzetbe kerülhet a Tisza Párt miatt a közelgő EP-választásokon, nemcsak a DK.

Az ATV élő vitája alatt beszélt arról Donáth Anna, hogy nem tartja magát hazaárulónak, és továbbra is mindent meg akar tenni annak érdekében, hogy ne közvetlen a Fideszhez jussanak el az európai uniós források.

Donáth Anna és Cseh Katalin momentumos munkája többeknek nem nyerte el a tetszését, amit most valaki/valakik plakátrongálásban fejeztek ki.

Donáth Anna megerősítette, ugyan nem írja alá az MTVA által küldött dokumentumot, elmegy a köztévés vitára.

Nem tűnik úgy, hogy Donáth Anna és Magyar Péter barátságot fognak kötni, de azt a Momentum vezető politikusa is elismeri, sokan kíváncsiak a Tisza Párt vezetőjére.

Donáth Anna újabb üzenetet fogalmazott meg Magyra Péter kapcsán, és nem tudja eldönteni, ki a Tisza Párt vezetője valójában, mit is képvisel.

Kicsit sok(k) volt Donáth Annának az, amit Magyar Péter állított róluk, a Momentumról, miszerint bűnben fogantak.

Donáth Anna válaszokat vár Magyar Pétertől, és egyúttal csalódott, hogy nem megy el a vitára, hiába hívták meg.