Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Vitatatlanul nagy formában van Rogán-Gaál Cecília

Abszolúte nagy formában van Rogán-Gaál Cecília, és még mindig csak a nyári szezon legelején járunk.

...svg content...Fotó: Instagram/Rogán-Gaal Cecília
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyáltalán nem lehet azt mondani, hogy a sztárok egy része ne kapcsolt volna igazán magas fokozatra, mert nagyon is. Hatalmas formába hozták magukat, és ezzel további motivációt adnak a követőiknek, akik közül szinte vágynak erre, néha csak egy utolsó kis impulzus szükséges az életmódváltáshoz.

Rogán-Gaál Cecília, aki háromgyermekes anyaként topformában van, mostanában szintén sokat edz, bár számára a sport, a testmozgás olyan természetes, mint a levegő. Ezzel jó példát mutat a gyerekei előtt is, és ha tükörbe néz, még nagyobb erőt vehet magán, mert pontosan látja a fejlődést, az aktuális eredményt. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Sportolni nem nehéz, kitartani annál inkább, és ha valakiben megvan a kitartás, az Cecília. Őt sem halljuk panaszkodni, egyáltalán nem az a karakter, inkább űzi, hajtja magát, ami a teniszből maradhatott meg. Még mindig szerepet játszik az életlében a tenisz, ami szerencsére bármilyen korban űzheti.

Cecíliának a korral nem kell foglalkoznia, másrészt legalább 6-7 évet letagadhatna a korából, sőt, van az több is. Lehet valaki elfogult vele szemben, csak meg kell nézni a róla készült fotókat, és láthatjuk, valóban nagyon fiatalos. A 40-es évei hajnalán jár, de sokan már a 30-as éveik elején idősebbnek néznek ki.

Cecília saját maga motivációja lehet, és ha időről időre megugorja azokat a léceket, amiket maga elé állított, nem lesz gondja. Ezúttal a teremből jelentkezett be, és mint azt látni fogjátok, igencsak rendben van. Ha kíváncsiak vagytok Cecília aktuális topformájára május végén, csak kattintsatok erre a linke.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.