Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Iskolába ment egy 13 éves lány Balatonkenesén, de onnan már nem tért haza

Jelenleg is keresik a rendőrök azt a 13 éves lányt, aki nem tért haza, miután iskolába ment Balatonkenesére.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy 13 éves lány ügyében indított nyomozást a rendőrség, akit Horák Mercedesnek hívnak. Május 24-én reggel a veszprémi otthonából ment el iskolába Balatonkenesére, onnan azonban már nem tért haza, ismeretlen helyre távozott.

Egyelőre nem találják a rendőrök, akik emiatt a lakosság segítségét kérik, hogy minél hamarabb megtalálják Horák Mercédeszt, aki körülbelül 168 cm magas, sportos testalkatú és barna vállig érő haja van. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Bárki, aki információval rendelkezik a lányról, az jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon – írja a rendőrség.

Fotó: police.hu

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.