Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,627 $

Győzike a Párharcban: „Ha engem hazaküldenek, én az összeset kicsinálom”

Győzike továbbra is a legfontosabb szereplője a Párharcnak, amit komolyan vesz, viszont nem indult túl jól a reggele.

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző eddig kiválóan teljesít a Párharcban, és emellett nagyon szórakoztató is. Hozza a kötelezőt, nem kell benne csalódnunk, a TV2 kiválóan döntött, amikor felkérést intézett felé a műsor kapcsán.

Látván, hogy az Ázsia Expresszben is mennyire jól mentek, nem lehetett kérdés, hogy a Párharc is feküdhet számukra. Ehhez azonban Győzinek le kellett győznie a fóbiáit, és így is tesz, már egy sikló is volt a szájában. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Egyszerre szórakoztató és komoly, amikor annak kell lennie. Nem egy feladat során bizonyította, ott a helye a mezőnyben, és jelenleg az egyik legerősebb páros, akiktől erősen tarthatnak a többiek.

Mivel minden feladat nagyban különbözik egymástól, nehéz lenne tippelni a végeredményt illetően. Győzike reggel nem indult egyszerűen, fájt mindene, azt viszont nem akarja megengedni, hogy kiszavazzák.

„Ha engem hazaküldenek, én az összeset kicsinálom” Gáspár Bea nem értette Győzikét, mert ha kiesnek, már nem tudnak mit tenni, emiatt mindenképpen el akarják kerülni, hogy szavazhassanak rájuk.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.