Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
352,97 Ft
Euró
381,78 Ft
Font
444,85 Ft
Bitcoin
43,375 $

Gáspár Győző: Viselkedjél már, ne haragudjál már meg”

Egy újabb nagyon érdekes és fordulatos adásrész vár ránk a Párharcban, természetesen Gáspár Győzőékkel.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Folytatódik a Párharc, benne többek között Győzikével és Gáspár Beával, akiknek eddig nem kellett párbajozniuk. Bánatukra Nemazalány azonnal kiesett, akire testvérként tekintenek, annyira jóban lettek az Ázsia Expressz alatt.

Győzőt sem kell félteni, a szórakoztatás mestere, amit már hosszú évek óta bizonyít. Kiváló formában van, alig öregszik, és ezt már sokan megjegyezték, ami nyilván önbizalmat adhat számára. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Most a Párharcban kell teljesítenie, és már egy olyan fóbiát is le tudott győzni, ami nem sok embernek sikerült volna. Győző egy siklót tartott a szájában, ami ide-oda mozgott, nagyon szabadult volna.

Győzike könnyee is kicsordultak, de nem a sikló miatt, mivel nem sokkal utána koporsóba mászott Gáspár Bea. Ez már önmagában nagy sokk volt Győzőnek, aki alig várta, hogy valahogyan kiszabadítsák a feleségét.

A folytatás is érdekesnek ígérkezik, mint azt látni fogjátok az előzetesben. Király Peti nem volt túl boldog, mivel a büntetése az volt, hogy fel kellett szolgálnia a vacsorát Győzikének és csapatának az asztalnál.