Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,557 $

Furcsa sérülést szenvedett Gáspár Bea a koporsóban a Párharcban

Gáspár Beának nem volt más dolga, minthogy türelmesen várjon a koporsóban, míg kiszabadítják, ám ez sem volt egyszerű.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Beának is voltak már nehéz pillanatai a Párharcban, de eddig mindig teljesíteni tudott. Többek között egy agyfagyáson is átesett, majd másnapra begyulladt az egyik foga, ami nem könnyítette meg a helyzetét.

Továbbra is csapatban versenyeznek, és mivel az indiánok első napja igencsak nem sikerült, vissza akartak vágni. Győző egy rögtönzött szeánsszal készült, hogy erőt adjon a társainak, ami végül sikerült is. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Sőt, Győzike élete egyik legnagyobb kalandját vállalta be azzal, hogy szájába vett egy siklót. Nem tudhatta, mit rejt az üveg, csak azért imádkozott, nehogy egy kígyófélét kelljen a szájába vennie, ám hiába.

Ő sem akarta elhinni, amit látott, mindenki ledöbbent. Félő volt, hogy Győzike emiatt nem tudja teljesíteni a feladatot és cserélni sem lehetett, amivel nehéz helyzetbe hozta magát a TV2 sztárja. Végül erőt vett magán, így nemcsak a csapatának, hanem mindenki másnak is bizonyított.

Közben Gáspár Bea koporsóba került, onnan kellett kiszabadítania Kornélnak, aki finoman szólva sem volt gyors. Még rendezgette is az elemeket, majd az ütések hatására annyira összerándult Bea teste odabent, hogy becsípődött a dereka.