Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,523 $

Gáspár Bea kétszer is odaszólt Győzikének, majd feladta a játékot a Párharcban

Gáspár Bea is el akarta kerülni a zuhanást, akárcsak a férje, Győzike, így szó szerint megúszták szárazon.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A Párharc kalandjai hamarosan folytatódnak, és nincs okunk a panaszra, köszönhetően Rékasi Zsigmondnak is. Rékasi Károly fia hamar belevetette magát a játékba, és Meggyes Dávidnak nem tetszik a srác stílusa.

Zsigmondot sem kell félteni, csípős választ adott Stana Alexandra párjának, akinek szintén kezd sok lenni a fiúból. Ugyanakkor még mindig csak a játék elején járunk, viszont rövidesen ki fog esni egy páros. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Nagyon érdekes lesz látni, kik búcsúznak először, de addig is, nézzük meg, mi történt Gáspár Beával odafent. Győzike korábban szabályos pánikrohamot kapott, nagyon nehezen bírta, és nem is ugrott le.

Bea sem akarta ezt megtenni, és ugyan nem fogta el a pánikroham, inkább úgy döntött, kiszáll a játékból. Feladta, mert esze ágában nem volt lezuhanni vízbe, függetlenül attól, hogy biztonságban lett volna.

Győzike nem értette, miért a száját szereti a legkevésbé rajta Bea, mert először azt gondolta, a hasáról, vagy a fenekéről van szó. A száját mondta Bea, miután Győzike mindig beszél, ami néha idegesíti.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.