Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Horváth Éva ismét itthon van, és milyen jól néz ki

Horváth Éva időközben hazatért, és a tőle megszokott formában várja a hazai nyarat Magyarországon.

...svg content...Fotó: Instagram/Horváth Éva
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Horváth Éva már nagyon régóta kétlaki életet él, hiszen az év egyik felében Magyarországon tartózkodik, majd amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok, már utaznak is tovább, mert nem szeretik a telet, és a havat sem. Hóból már nincs sok, és igazán hideg sincs, de hamar esteledik és sokszor rossz az idő.

Pontosan ebből lett elegük, és mivel megengedhetik maguknak, az év másik felét Balin töltik, majd általában májusban visszatérnek, amikor idehaza már nyár van. Ilyenkor érzi a legjobban magát Éva, hiszen a többi családtagja, a barátai Magyarországon élnek, akikkel az életritmusuk miatt kevesebbet találkozhat. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Most azonban, hogy itthon vannak, és a következő hónapokban maradnak Magyarországon, minden adott a találkozásokhoz. Reméljük, ez egy igazán jó nyár lesz, kevés esővel, sok napsütéssel. A május erősen felemás, volt már ennél sokkal jobb is, de talán majd a június, ami már az első igazi nyári hónapunk.

Éva szenzációsan néz ki, jó formában tartja magát a jógának köszönhetően, nincs miért panaszkodnia. Sok dicséretet kap, és az irigyei sincsenek kevesen, de ehhez már hozzászokhatott. Egy ideje újra itthon van, művelgeti a kertjét, élvezi a napsütést, és a Duna mellett különösen jól érzi magát.

„Mindenütt jó, de legjobb otthon” – írta a posztjában Éva, aki időről időre feltűnik a képernyőn. Sokan várják, hogy ez idén is így legyen, számos olyan műsor van, melyekben el tudnánk képzelni, és közben lassan 210 ezren követik az Instagramon, ami megint csak komoly szám a neve mellett.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.