Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
363,07 Ft
Euró
393,64 Ft
Font
467,97 Ft
Bitcoin
64,423 $

Káprázatosan nézett ki Gáspár Evelin a névnapja előtt

Gáspár Evelin már a névnapjára hangolhatott, és mindenki láthatja, milyen csinos, divatos és vonzó.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin mára az egyik legdivatosabb sztár lett Magyarországon, akit az egész ország ismer. A Győzike Show számára is olyan népszerűséget adott, amiről sokan csak álmodoznak, de az évek alatt őt is érték bántások, támadások, nem is kevés. Voltak, akik az aktuális formája miatt kezdték ki, ami az egyik legtaszítóbb dolog, amit egy ember tehet a másikkal szemben.

Senkinek, semmi köze mások formájához, de sajnálatos módon ennek erősen vannak kitéve a sztárok. Vannak, akik rá is játszanak erre, addig Evelin semmi rosszat nem tett, csak élte az életét, majd életmódot váltott. Betegség ide vagy oda, olyan formát hozott össze, mint sok más egészséges ember soha. Soron kívül Ugrott a gyermekbántalmazó karateedző egyik legértékesebb díja

Ez pedig drasztikus változást hozott az életében, később az öltözködési stílusában is, mely ugyancsak önmagáért beszél. Az elegáns stílust képviseli, és immáron joggal mondhatjuk azt, hogy megtalálta a saját vonalát. Ez az, amiben igazán jól érezheti magát, és sokan is irigykednek rá, amit meg tudunk érteni.

Evelin nem játszik rá erre, nem kérkedik, csak élvezi az életet, és közben divatosabbnál divatosabb szetteket mutat be magán. Reméljük, ott lesz a Gáspárék első évadában, aminek ezen a nyáron kezdődnek a forgatásai. Győzike és Gáspár Bea biztosan aláírtak a TV2-vel, és később kiderül, hogyan döntöttek a lányok.

Ami már biztosan eldöntött, Gáspár Evelin stílusa, mely ezen a nyáron minden eddigin szembetűnőbb. Innen is boldog névnapot kívánunk neki, és mint mindig, ennek a hétvégének is maximálisan megadja a módját, akárcsak a barátnője.

Párizsi olimpia: 75 ezer katona és rendőr, 44 ezer sorompó és útlezárások tömkelege

Párizs utcáin rekordszámú rendőr és katona járőrözik, miközben a város a 2024-es nyári olimpiai játékok megnyitójára készül.