Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Gáspár Evelin megmutatta a hétvégi frizuráját (videó)

Ismét fodrásznál járt Gáspár Evelin, aki a lehető legjobban óvja a haját, ami a nők egyik legnagyobb kincse.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Talán nem sokan vitatkoznának azzal a ténnyel, hogy a nők egyik legnagyobb kincse a hajuk. Sokan szeretnének hosszú, dús hajat, de ez nem mindenkinek adatik meg, ami nemcsak genetikai okokra vezethető vissza. Egyesek egészségtelen életmódot élnek, és csak későn fogják fel, hogy ez a hajra is rossz hatással van.

Sokszor csak később üt mindez vissza, és az sem ritka, hogy mindez visszafordíthatatlan. A lézeres hajkezelés sokat segíthet, vagy drasztikusabb esetben a hajbeültetés, sokan mások pedig hajhosszabbítást használnak. A legegyszerűbb, ha már fiatalon elkezdünk vigyázni a hajunkra, és közben haladunk a korral. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Gáspár Evelin, aki gyakorlatilag topformába hozta magát, a frizurájára is komoly figyelmet fordít. Minden eddiginél jobban óvja a haját, igazi profikhoz jár, és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni ebből is. A végeredmény önmagért beszél, rendre csodálatos frizurával futhat neki a hétvégének, ahogyan most is.

Evelin szereti a divatot, a stílusos megjelenést, az elegáns ruhákat, és ez a vonal kifejezetten jól áll neki. Mint mindig, megadja a módját a megjelenésének, és ez péntekenként pláne így van, amikor szórakozni megy a barátaival. Általában szombaton is programoznak, és most, hogy beindult a nyári szezon, ezernyi lehetőség vár rá.

Győzike nagyobbik lánya az apró részletekre is odafigyel, és mint azt a videóban is látni fogjátok, nagyon elégedett a végeredménnyel. Ha kíváncsiak vagytok Evelin aktuális frizurájára, akkor nincs más dolgotok, mint erre a linkre kattintani a videóért.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.