Dollár
421,91 Ft
Euró
408,07 Ft
Font
457,99 Ft
Bitcoin
19,195 $

Amikor Gulyás Gergely épp nem öltönyt visel, továbbra is fitt (fotóval)

Fotó: Fotó: Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédet mond a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésű, kétnapos konzervatív politikai fórum második napján a Bálna Budapestben 2022. május 20-án. MTI/Koszticsák Szilárd
not image

Takács Petra

2022. május 27. - 00:14

Gulyás Gergely is szeret sportolni, nem áll távol tőle a futás, többek között Szijjártó Péter is nagy rajongónak a sport ezen formájának a futball mellett.

Mindig érdekes kicsit betekinteni a kulisszák mögé a politikus életében, még akkor is, ha ez nem túl megszokott. Nyilván a munkájuk miatt ez kissé bonyolultabb, mint a színészek vagy a zenészek esetében.

Soron kívül Fürjes Balázs: a futball hazatér, Magyarország újra csúcsra érhet (videó) 

Ettől független a politikusok is ugyanazt az életet élik, mint bárki más. Ők is ugyanúgy eljárnak bevásárolni, moziba, színházba vagy épp sportolni. Fontos, hogy igyekezzenek a lehető legnormálisabb életet élni, mert nekik is szükségük van erre.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnökének pláne nem lehet egyszerű dolga, mert mindenki ismeri az országban, és nehéz lenne pár métert megtennie anélkül, hogy ne kérnének tőle szelfiket vagy ne akarnának vele beszélgetni egy bevásárlóközpontban.

Teljesült Szentkirályi Alexandra régi vágya

Erről valószínűleg más ismert politikusok is tudnának beszélni, szóval ez inkább a hátrányok közé tartozik, maga az ismertség. Gulyás Gergely, aki az egyik legfontosabb láncszem a kormányban, szintén nagyon ismert, egy egész ország ismerte meg őt a Kormányinfók alatt.

Lapozó: 1 2