Dollár
395,13 Ft
Euró
417,90 Ft
Font
484,78 Ft
Bitcoin
17,190 $

Gelencsér Timi akrobatikus mozdulatánál most nincs jobb (videó)

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Timi imádja a múltját, ami egyben a jelene és a jövője is, egy kiváló sportoló, aki szépségkirálynőként és modellként is legalább annyira sikeres.

Gelencsér Timi az egyik legüdébb karaktere a hazai sztárvilágnak, és nem amiatt mosolyog, mert ezt kívánja meg a sztárokról kialakult kép. Ő valóban egy vidám karakter, és képes mindenben meglátni a pozitívumot, ami az egyik legnagyszerűbb és leghasznosabb emberi tulajdonság.

Soron kívül Korlátlan internettel lepi meg ügyfeleit a Telekom

Ettől is fejlődik olyan gyorsan az ember, és Timi igazi „örökmozgó”, aki imádja a fejlődést, lelki, mentális és fizikai szinten is. Jól tudja, hogy a fejlődés határtalan, csak mi, saját magunk szabhatunk ennek határokat.

Az Exatlon Hungary után a Dancing with the Stars ideje alatt is bizonyította ezt, nagyszerű teljesítményeket nyújtott, akár mindkét versenyt megnyerhette volna. A DWS első évadának győzteseként elsősorban magának bizonyított, hogy olyasvalamire is képes, amiről talán nem gondolta volna.

Exatlon-Franciska a nyár egyik legerősebb fenékformáját villantotta meg

Tele van energiával, motiválja a követőit, akikkel folyamatosan tartja a kapcsolatot, és igyekszik reagálni a kérdésekre, ami nem egyszerű, mert az Instagram oldalát már több mint 400 000-en követik.

Lapozó: 1 2