Dollár
392,10 Ft
Euró
405,71 Ft
Font
469,76 Ft
Bitcoin
16,903 $

Exatlon-Franciska a nyár egyik legerősebb fenékformáját villantotta meg

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 12. - 09:47

Nem lehet azt mondani, hogy az Exatlon Hungary harmadik évadának sztárja ne végezne fenékedzéseket, mert rendkívül hangsúlyos a formája.

A nők általában imádnak fenékre edzeni, rengeteg fenékgyakorlatot végeznek, sokat guggolnak a keretben. Megannyi hatékony gyakorlat van arra, hogy formásabbá varázsolják magukat, a férfiak nagy örömére.

Soron kívül Medvegyev szerint a NATO Patriot-rendszerei is célpontokká válhatnak Ukrajnában

Mindig adott a lehetőség a fejlődésre, a nők és a férfiak oldaláról is, de ha nincs meg a kellő motiváció és kitartás, akkor hiába a nagy tervek. Franciska önmagában egy hatalmas motiváció, amit az Exatlonban is jól láthattunk.

Óriási motivációs erővel bír, és ez az egész életére, karrierjére jellemző. Hatalmas fizikai és mentális erővel rendelkezik, csupa olyan tulajdonsága van, melyek remekül kamatoztathatóak az élet különböző területein.

A szuper-szexi Vajna Timi születésnapi partin járt, komoly a szett

Franciska már fitneszmodellként dolgozik, korábban pedig Európa-bajnok volt judóban. Remek látni a fejlődését, és azt, hogy mindig van mit tennie, imád tanulni, hiszen ez az élet egyik legfontosabb ismérve és lehetősége.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.