Gáspár Laci és Majka sok esztendővel ezelőtt

Fotó: Instagram/Gáspár Laci
not image

Takács Petra

2021.május.7 - 21:48

Ez a kép minimum 10 éves, de egy biztos, nem mai darab, és azóta mindkét sztár sokat változott, stílusilag is.

Gáspár Laci és Majka nagyon nagy utat tettek meg a sztárság felé vezető úton. Hatalmas sikereket értek el, és most olyan életet élhetnek, amiről talán sosem álmodtak. Gyakorlatilag mindenük megvan, boldog családapák.

Laci, aki egykor egy tehetségkutató műsorban vált híressé, többek között egy különleges Lamborghinit is birtokol, amitől sokak álla esett le. Valóban egy nagyon feltűnő darabról van szó, és csak irigykedni tudunk a gép miatt.

A másik oldalon Majka pedig egy valóságshow-ban hívta fel magára a figyelmet, ami alapjaiban változtatta meg az életét. Élete legfontosabb ugródeszkája volt a műsor, ami után kitaposta magának az utat.

Magyarország egyik legnagyobb sztárja is beoltotta magát

Mindketten remek példák arra, hogy bármi elérhet az ember, ha kellően tehetséges, kitartó és a megfelelő időben van a megfelelő helyen. Nekik sikerült, és sokakban erősíthették meg azt, hogy az ember bármit elérhet az életében.

Laci most egy igen régi képpel emlékezett vissza, valószínűleg egy közös gyakorláson lehettek. „Már megint nosztalgiázok! Majkával már akkor is “jöttünk,mint egy hurrikán” – írta a posztjában a híres és sikeres énekes.