Gáspár Evelin, Virág és Bea bikiniben: összesen 100 kilót fogytak

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Takács Petra

2021. július 22. - 12:22

Az elmúlt évek egyik legkülönlegesebb címlapjával állt elő a Story magazin, benne Gáspár Evelinnel, Virággal és Beával.

Az elmúlt időszakban főként Gáspár Evelin került középpontba, hatalmas népszerűségnek örvend a közösségi médiában, de a húga, illetve az édesanya is népszerű. Virágot, valamint Beát szintén sokan követik, nem beszélve a családfőről, Győzikéről.

A Gáspár-család körül mindig történik valami, és mivel mindenki aktív a közösségi médiás platformokon, soha nem unatkozhatunk. Nemrég például Evelin, Virág és Bea közösen álltak modellt, miután mindenki formába hozta magát a nyári időszakra.

A Story magazin egy nagyon erős címlapot hozott össze, az egyik legerősebbet az elmúlt évekből. Kiderült az is, hogy hárman összesen 100 kilogrammot fogytak. Virágnak és Beának is látványos lett a formája, míg Evelinről egy ideje tudhattuk, hogy nagyon ráfeküdt a témára.

Gabriela Spanic „mellerős” képénél most nincs szexibb

„Ma megjelent a @storymagazin_hu legújabb száma, amiben Édesanyámmal és húgommal együtt fotóztak minket fürdőruhában. Nagy megtiszteltetés ez számunkra” – írta büszkén a posztjában Evelin, aki remekül mutat a címlapon a testvére és az édesanya társaságában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.