Gabriela Spanic „mellerős” képénél most nincs szexibb

Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
not image

Hujber Dávid

2021. július 22. - 08:35

Spanic negyven felett is olyan formát mutat, hogy az ember néha valóban nem tud mit reagálni rá, és ez most pontosan egy ilyen pillanat.

Szerencsések lehetünk, hogy egy ilyen nagy sztárt láthattunk vendégül hónapokon át. A TV2 nagyot húzott, amikor meggyőzte a legendás színésznőt arról, hogy szerepeljen a Dancing with the Stars első évadában.

Már csak emiatt is rengetegen voltak kíváncsiak a műsorra, aminek időközben bejelentették a második évadát, és még izgalmasabbnak ígérkezik. Ezúttal nem lesz világsztár a mezőnyben, de cserébe nem várt neveket kapunk, mint például Dobó Kata, vagy Demcsák Zsuzsa.

Spanicnek sem engedtük el a kezeit, továbbra is figyelemmel követjük a karrierjét, ami töretlen és újabb sorozatokban játszik. Valóban egy igazi legendáról beszélünk, aki Magyarországon is nagy sztár volt évtizedekkel ezelőtt a sorozatainak köszönhetően.

Bikiniben indult a káprázatos testű Gelencsér Timi szerdája Cipruson

Független attól, hogy tavaly decemberben ünnepelte a 47. születésnapját, olyan formája van, hogy néha egy szó sem jön ki a szánkon. Még szerencse, hogy írásban kommunikálunk most róla, mert a legújabb képe is extrán szexi lett.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.