Dollár
395,98 Ft
Euró
403,24 Ft
Font
477,71 Ft
Bitcoin
23,520 $

Ilyen hófehérek Tóth Andi fogai (videó)

Fotó: Instagram/Tóth Andi
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 6. - 08:09

Tóth Andi közvetlen a szombati fellépése előtt jelentkezett be, és látható módon a fogsorával sincs problémája, látványosan mutatnak a fogai.

Tóth Andi teherbírása jó példát mutathat a fiatalok előtt, akik közül néhányan nemigazán tudnak mit kezdeni magukkal, lusták, nincsenek igazán céljaik, ami aggasztó. Sokak a közösségi médiából gazdagodnának meg, de ez távolról sem ilyen egyszerű.

Soron kívül Újabb önjáró löveggel gazdagodott a Magyar Honvédség, itt megtekinthető

Azok, akik azt gondolják, hogy az Instagramon és a TikTokon keresztül hirtelen sztárrá válnak, és dőlni fog a pénz, tévednek. Ez távolról sem így működik, rengeteget kell tenni érte, különösen azok után, hogy megjött a siker.

Egy dolog csúcson lenni, és más, amikor ott is szeretne maradni az ember, ami valójában sokkal nehezebb. Andi érezhetően az eddigi legjobb időszakában van a karrierjében, sok helyszínre hívják, és szép számokat érnek el a dalai a YouTube-on.

Kárpáti Rebeka bikiniben villantotta meg csodálatos alakját egy hajón

Ez azonban nem magától jött, Andi mögött nehéz évek állnak, és csak most tűnik úgy, hogy igazán befutottá válhat. Mostanában leginkább Marics Peti kapcsán említik meg a nevét, mivel minden jel arra utal, hogy együtt vannak.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.