Dollár
381,97 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
463,76 Ft
Bitcoin
24,465 $

Kárpáti Rebeka bikiniben villantotta meg csodálatos alakját egy hajón

Fotó: Instagram/Kárpáti Rebeka
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 6. - 04:04

Valóban csodálatos alakja van a híres modellnek, aki üde színfoltja a közösségi médiának, bár mindig vannak, akik belekötnek valamibe.

Kárpáti Rebeka életére is sokan irigykednek, tisztán látni ezt a közösségi médiás platformokon. Valamiért sokan még mindig nem tudják elfogadni, hogy a modellkedés is egy munka, akárcsak a közösségi médiában tartalmakat gyártani.

Soron kívül Megdöbbentő, amit egy BMW sofőrje művelt a Nagy Lajos király úton (videó)

Rendkívül sok kreativitás és ötletelés szükséges ahhoz, hogy egy oldal igazán jól működjön, és az akár a megélhetésünket is képes legyen biztosítani. Mivel mára telítetté vált a piac, hatalmas a harc a hírességek között, ha nem is szó szerint.

Az emberek gyorsan át tudnak pártolni valakihez, és azok, akik leiratkoznak valakiről, rendkívül nehéz visszacsábítani őket. Szóval ez a nap 24 órájában jelent munkát, Rebeka számára is, és ez egyúttal felelősség is.

Olyan mellerős szelfit pattintott Nemazalány, hogy sokan sokkot kaptak tőle

Rebeka egy természetes szépség, és már ezzel sokakból irigységet vált ki. Nem tehet róla, hogy szép, de arról igen, hogy remek formában van, odafigyel magára és egészséges életet él, másokkal ellentétben.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2