Dollár
431,30 Ft
Euró
422,60 Ft
Font
481,14 Ft
Bitcoin
19,711 $

Olyan mellerős szelfit pattintott Nemazalány, hogy sokan sokkot kaptak tőle

Fotó: Instagram/Nemazalány
not image

Takács Petra

2022. augusztus 5. - 07:52

Nemazalány nagyon nagy formában van, misem bizonyítja ezt jobban a legutóbbi tükrös szelfije, ami egyenesen magával ragadja az embert.

Fannit sem kell félteni, mert pontosan ismeri a trendeket, a divatot, és egy remek egyéniség. Kiváló karakter, aki megmondja a frankót, nem kertel, és abszolúte egyenes, sokan vehetnének róla példát.

Soron kívül Gyanús fehér por miatt kiürítették az Európai Bizottság elnöki lakosztályát

Mivel rengeteg követője van, nagy hatással tud lenni az emberekre, így a fiatalokra is. Teljesen más a mai zenei világ, mint például 15-20 évvel ezelőtt, össze sem lehet hasonlítani a mostanival,a stílusokat sem.

A fiatalok fogyasztói szokásai is átalakultak, totálisan megváltoztak. A rap például messze hangsúlyosabbá vált, és sok dolog csak most kezd el betörni Magyarországra a trendek közül, amik például a tengerentúlon lassan kimennek a divatból.

Gelencsér Timi feneke kerekebb, mint egy tökéletes alma

Minden kultúra más, ám az tisztán látszik, hogy a YouTube elterjedésével új sztárok jöttek létre. Emiatt a zenei ízlés is sokat változott, Fanni ugyancsak ennek a platformnak köszönheti a sikerét, illetve a tehetségének.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.