Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Farm VIP 3: Smaltig Dalma véleménye a rengeteg kritikát kapott Völgyi Zsuzsiról

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Smaltig Dalma nem látja igazán őszintének Völgyi Zsuzsi részéről a nagy kibékülését Görgényi Fruzsiról, aki elkezdett kételkedni.

Görgényi Fruzsi nagyon boldog volt, hogy Völgyi Zsuzsi bocsánatot kért tőle, és meg tudták beszélni a dolgot, ráadásul ilyen hamar. Zsuzsi kemény szavakat vágott a fejéhez a farmgyűlés előtt, és akkor úgy tűnt, ők ketten fognak párbajozni.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Zsuzsi még csak levelet sem akart tenni Fruzsira, mert úgy érezte, nem lenne fair a színésznővel szemben, akit sok kritika ért az utóbbi időben. Ennek ellenére sokan arra számítottak, hogy őt viszi ki magával párbajozni, de nem így lett, Budavári Fülöpre esett a választása, aki végül kiesett.

A drámai pillanatokat követő napon Fruzsi azt mondta, nyitott arra, hogy rendezze a kapcsolatát Zsuzsival, ami megtörtént. Még össze is ölelkeztek, és ennek nagyon örült a színésznő, mert rossz érzések kavarogtak benne, ahogyan az énekesnőben is.

Később Smaltig Dalma jelezte Fruzsinak, ezt a nagy kibékülést ne vegye túl komolyan Zsuzsi részéről. Megjegyezte, mindenki játékos, és ez egy játék, illetve Zsuzsi reggel még ugyanúgy osztotta Fruzsit, majd megváltozott a helyzet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2