Clouds
21 Budapest
Dollár
358,97 Ft
Euró
389,66 Ft
Font
443,58 Ft
Bitcoin
23,169 $

Farm VIP 3: Szorcsik Viki majdnem elütötte Rubint Rékát

Fotó. TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szorcsik Viki elárulta, hogy nemrég majdnem elütötte Rubint Rékát, akinek az idősebb fiával egy csapatban versenyzett a Farm VIP 3-ban.

Lehetséges, hogy a Farm VIP 3 fog idén a legnagyobbat szólni, mert az előzeteseket tekintve valami egészen elképesztő évad vár a nézőkre. Ezt Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti is megerősítette, akik elárultak pár titkot az indulás előtt.

Soron kívül Több órára is kisüthet a nap kedden, ám éjszaka hózáporra is van kilátás

Már a sztárok névsorával magasra tette a lécet a TV2, és ez még mind semmi. Nagy balhék, drámák és fordulatok fogják sokkolni a Farm VIP 3 nézőit, akiknek lehetséges, hogy egyesekről igencsak változni fog a véleményük.

Schobert Norbi idősebbik fia is játékban van, aki messze a legfiatalabb játékosként vesz részt a küzdelmekben. Mindössze 17 évesen mondott igent a felkérésre, és tette ezt nagy örömmel, mert imádja a kihívásokat.

„Múltkor majdnem elütöttem anyádat kocsival.” – mesélte séta közben Szorcsik Viki Norbinak, akit kissé váratlanul ért a dolog, de jót nevettek a furcsa szituáción. Az erdei séta miatt jött fel a téma, mivel Viki tudja, hogy Réka és Norbi sokat sportolnak odakint, néha közösen is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2