Hatalmas bejelentést tett Exatlon-Anna, megváltozik az élete

Fotó: Instagram/Kőnig Anna
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 1. - 14:20

Kőnig Anna, az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik legnépszerűbb kihívója nagy bejelentésre szánta el magát, ami miatt már most rendkívül izgatott.

Anna meghatározó tagja volt az Exatlon Hungary legutóbbi szériájának, mely abszolúte felül tudta múlni az első két szezont, noha magasan volt a léc. A TV2 stábja kiváló munkát végzett, miközben Palik László és Gelencsér Timi minden nap hozott valami újdonságot.

A versenyzők is kiválóan lettek összeválogatva, sok különböző karakter vett részt a versenyben Dominikán, akik között Anna is lehetőséget kapott. A kihívó nem mellesleg az egyik legnépszerűbb karakter a közösségi médiában, rengeteg követője van.

Az Instagramon például közel 285 000-en követik, és nem kérdés, hogy még idén elérheti a 300 000-et. Rengeteg új követőt gyűjthetett a hónapok alatt, akik maximálisan támogatták, és ez most sincs másképp.

Anna mindig igyekszik új és érdekes tartalmakat megosztani az oldalán, amik a közösség építését is szolgálják. Most egy igen személyes hírt osztott meg az Instagram oldalán, ami alapjaiban változtathatja meg az életét, és ebben semmi túlzás nincs.

Ahogyan ő fogalmazott, egy „szuper-izgi” hírt oszthat meg a követőkkel, rajongókkal, ugyanis keddtől már nem lesz többé szemüveges, ami az egyik védjegye volt. Kedden megoperálják a szemeit, és „onnantól lézerszemű” lesz ő is.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.