Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,50 Ft
Euró
381,45 Ft
Font
445,05 Ft
Bitcoin
43,446 $

Eljegyezték Kőnig Annát (fotók)

Kőnig Anna ennél boldogabb már nem is lehetne, miután eljegyezte a párja, akit eddig csak nagyon keveset láthattak a követők.

További Hírek

Az Exatlon Hungary sztárja is imádja a nyarat, a jó időt, és természetesen a lángos sem maradhatott ki a listáról.

Az Exatlon Hungary sztárja nagyon jól érzi magát a bőrében, de sok munkája is van ebben, ami dicséretet érdemel.

Az Exatlon Hungary sztárja azon a véleményen van, hogy valójában nincs olyan, hogy „nyári alak”, szimplán az a fontos, hogy az ember jól érezze magát a bőrében.

Mindössze két hónapra volt szüksége ahhoz, hogy elérje ezt a formát, de sokkal több munka van mögötte, mint azt bárki gondolná.

A fiatal sztár videókat is megoszt magáról, büszke arra, amit elért, amivel a saját határait tolja ki, és közben folyamatosan fejlődik.

Kőnig Anna továbbra sem leplezte le teljesen a párját, bár korábban úgy tűnt, hogy még csak a tarkóját sem fogjuk látni a fiúnak.

Az Exatlon Hungary korábbi sztárja, aki már a TV2 műsora előtt is hatalmas rajongói bázissal rendelkezett, megmutatta, mennyivel más testet lehet villantani egy jó pózzal.

Kőnig Anna is nagyon nagy utat járt be az életében, és sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy igazán ott legyen legbelül, ahol lennie kell.

Iszak Eszti, Holdampf Linda és Kőnig Anna boldogan álltak modellt, méghozzá különleges fehérneműkben, amiket boldogan viseltek.

Kőnig Anna az egyik legvidámabb karakter, és ezekben az időkben különösen nagy szükség van a pozitivitására.