Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Elizabeth Hurley biciklin is nagyon szexi bikiniben (videó)

Elizabeth Hurley nem tud nem szexi lenni, és ez akkor is igaz, amikor kerékpárra pattan, rendkívül dögös.

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Minden egyes pillanatban zajlanak az események a sztárok világában, nincs miért panaszkodnunk. Krausz Gábor például élete egyik legnagyobb kihívására készül, a Dancing with the Stars negyedik évadának versenyzője lesz.

Schobert Norbi Jr. is hasonlóan tesz, csak épp ő az RTL műsorában fog küzdeni, méghozzá a Sztárbokszban. Eredetileg az édesapja is ott lett volna a ringben, de a sportorvosa azt mondta, az életébe kerülhet a mérkőzés. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Ezek után érthető módon kiszállt a játékból, miközben Jákob Zoltán még mindig az igazit keresi. Hamarosan kiderül, hogy A Nagy Ő-ben rátalált-ez a szerelem, ami elvarázsolja őt, és megváltoztatja az életét.

Győzike is aktív, a TV2 másik nagy műsorában, a Mutasd a hangodban tér vissza, amit sokan várnak. Még mindig rendkívül népszerű a Győzike Show egykori sztárja, és nagyon nehezen öregszik.

Tóth Gabiról sem feledkezhetünk meg, aki egyre több sejtelmes idézetet oszt meg. Nem tudni pontosan, milyen fázisban jár, de egy biztos, neki sem túl egyszerű most az élete, tele új dolgokkal.

Elizabeth Hurley stabil maradt, rendkívül boldog, és olyan fiatalos, hogy arra már szavak nincsenek. Az alább látható videóban is bárki meggyőződhet arról, hogy egy közel 60 éves nő is nézhet ki 35-nek.

Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Rövidesen növelik a pedagógusok bérét, ami később lényegesen nagyobb lehet, függően az EU forrásaitól.