Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,32 Ft
Euró
385,94 Ft
Font
451,43 Ft
Bitcoin
69,712 $

Ördög Nóri futás közben is nagyon vonzó

Ördög Nóri kifejezetten látványos formát hozott össze a 2024-es nyári szezonra, ami izgalmasnak ígérkezik.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Ördög Nórinál aligha dolgozik többet bárki is a műsorvezetők közül, erre még fogadni is mernénk. Fiatalkora óta rengeteget van munkában, szereti a televíziózást, és nem kevés műsorban láthattuk. Talán a kedvence az Ázsia Expressz, ami ennyi idő után is tud újat mutatni számára, és még fog is.

Nemrég értek véget a forgatások a Fülöp-szigeteken és Tajvanban, ahol többek között földrengés érte a stábot. Szerencsére mindenki jól van, bár ez igencsak furcsa élményt jelentett számukra, és az sem kizárt, hogy Nórinak megint voltak megható pillanatai a versenyzők miatt. Nem tudni, mennyire volt szoros a döntő, viszont a tavalyi igencsak drámaira sikeredett. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

Izgatottan várjuk az új évadot, de addig sem fogunk unatkozni, hiszen jön a Séfek Séfe, a Sztárban Sztár, a Megasztár, és a Dancing with the Stars is új szezont kap,amiben Nóri szintén kiemelten fontos szerepet foglal el zsűriként. Valószínűleg az új évadban is számítanak rá, miközben Gelencsér Timi távozik a TV2-től, így más veheti át a helyét a DWS online élő műsorában.

Nóri egészen közel van egy újabb fontos mérföldkőhöz, ugyanis közel 330 ezer követőt számol. Sokan követik, szeretik a tartalmait, és mostanában nem egy fürdőruhás posztot láthattunk tőle, prezentálván az aktuális formáját. Sőt, a Zsákbamacskában is nagyot ment, abszolúte jól áll neki ez a laza a stílus.

Most épp futás közben csodálhattuk meg a formáját, sokan nézhetnek rá irigykedve, hiszen két gyermek és ennyi munka mellett sosem könnyű rendszeresen sportolni. Nóri azonban erre is odafigyel, egészségesen él, és nem láttuk még ilyen kiemelkedő formában, pedig mindig is nagyon csinos volt.