Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,25 Ft
Euró
388,20 Ft
Font
456,38 Ft
Bitcoin
67,433 $

Pink fürdőruhában jelent meg Ördög Nóri (fotók)

Ördög Nóri nagyon csinosan, jó formában várja a hazai nyarat, mert az elmúlt hetekben abszolúte nyárban érezhette magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Ördög Nóra
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Mondhatni Ördög Nórinak egy hónappal már biztosan tovább tart a nyár, köszönhetően az Ázsia Expressz új évadának, amit a Fülöp-szigeteken és Tajvanban forgattak. Nemrég értek véget forgatások, lezajlottak a döntők, most már csak az utómunkálatok, a vágások vannak hátra, és a nyári szezon után levetítik az új epizódokat.

Sok minden történhetett abban a pár hétben, nemrég Zámbó Krisztián például nagyon csúnyán összetörte magát. Ez volt az első biciklis esése, és egyúttal az első csonttörése is, így egy ideig csak korlátozottan tud mozogni. Szerencsére nem szenvedett más sérülést, sokkal rosszabbul is járhatott volna. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

Tilla a hazaútját követően beszélt arról, hogy többször elsírta magát a forgatások alatt. Érdekes lesz látni, mik történtek, kik estek ki elsőként, és L.L. Juniorék miért csak utólag csatlakoztak a mezőnyhöz. Számos érdekes kérdésre várjuk a választ, ám addig még pár hónap biztosan el fog telni.

Addig is, nézzük meg Ördög Nóri aktuális bikiniformáját. Egyre több fürdőruhában mutatja meg aktuális formáját, és a dicséretek sem maradnak el. Ezúttal pinkben prezentálta a formát, és ez megint egy olyan szett, amiben több mint komfortosan érzi magát, mintha azt csak neki tervezték volna, annyira passzol hozzá.

„Nem könnyű megtalálni azt a fürdőruhát, amiben fesztelenül érzem magam a vízparton. De szerencsére az @astratex oldalán több ilyet is találtam. Ez a pink egyrészes egészen biztosan ilyen.” – írta nagyon elégedetten a posztjában Nóri, aki imádja az élénk színeket.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.