Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Tóth Gabi: sírd ki magad, ha jól esik

Tóth Gabi egy újabb sejtelmes idézetet osztott meg, egyelőre nem tudni, pontosan hogyan alakul az élete.

Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi egy ideje csak nagyon keveset árul el a magánéletéről, nagyban köszönhetően annak is, hogy már nem blogol. Érdekes lett volna elolvasni a sorait a szakításról, a válásról, ami sokak számára igencsak hirtelen jött.

Hirtelen jött, mert csak nemrég költöztek be a közös házukba, amit kemény munkával újítottak fel. Külső szemmel semmi előjele nem volt annak, hogy szakíthat a híres páros, de már külön utakon járnak. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Gabi a Sztárban Sztár leszek!-ben szerepel, addig a férje, Krausz Gábor a Dancing with the Stars negyedik évadára készül Mikes Anna oldalán. Gabihoz hasonlóan Gábor sem nyilatkozik a válásról, semmit nem tudni.

Nyilván vannak hírek, pletykák, de az lenne a legjobb, ha Gabiék tennék tisztába a dolgokat. Egy nap talán erre is sor kerül, talán csak évek múltán, de az emberek nagyon kíváncsiak, arra is, mi zajlik most Gabiban, akinek állítólag új kapcsolata van.

„Ha elfáradtál, pihenj. Sírd ki magad, ha jól esik. Kicsit vonulj el, ha jól esik. Legyél csendben, ha az megnyugtat. De ne add fel. Soha. Csak tanulj meg pihenni.” – osztott meg egy idézetet Gabi az Instagram oldalán.