Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Tóth Gabi reakciója mindent elmond (videó)

A Sztárban Sztár leszek! 2023-as évadának középdöntője is erős volt, ami még nem ért teljesen véget, mert Majka versenyzői csak most következnek.

Fotó: Tv2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Eddig minden Sztárban Sztár leszek! egészen más volt, más energiák járták át a karaktereknek köszönhetően. Hihetetlen, hogy mindig vannak olyan tehetségek, akik eddig nem mutatták meg magukat a színpadon.

Évről évre egyre jobb és jobb a tehetségkutató, amit nem mellesleg rendkívül sokan követnek figyelemmel. Tóh Gabi is része a show-nak, fontos láncszeme, de ismét volt egy kisebb vitája Majkával. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Volt azonban egy pont, amikor Köllő Babettnél is betelt a pohár, ami miatt rászólt Gabira. Sok volt neki, amit az énekesnő mondott, végül azonban nem lett belőle totális kiborulás, helyette megbeszélték a dolgot.

A középdöntők egyik legjobb produkcióját Szabó Fruzsina nyújtotta, aki nem mellesleg a műsor legformásabb versenyzője. Totális átalakuláson ment kereszt a fiatal kétgyermekes édesanya, és tarolt.

Egy legendás dalt adott elő, melynek kapcsán felhívnánk a figyelmet Majkáék reakciójára. Senki sem akart hinni a füleinek, Gabi és Babett tátott szájjal figyelt, Pápai Joci pedig tudta, óriásit nyert Fruzsival.