Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,252 $

Krausz Gábor el sem hiszi

Krausz Gábor nagyon izgatottan készül a Dancing with the Stars negyedik évadára, ami élete kalandjának ígérkezik.

Fotó: Instagram/Mikes Anna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A következő hónap közepén indul a Dancing with the Stars negyedik évada, aminek többek köztt Krausz Gábor is tagja. Versenyzőként fog rajthoz állni, és folyamatosan, napi szinten órákat gyakorol Mikes Annával.

Szerencsés Gábor, mert Anna egy gyönyörű nő, igazi profi, többszörös bajnok, és egyúttal kiváló tanár. A lehető legjobb táncosnő mellett készülhet, és szerencsére Anna is imádja a humort, de közben megköveteli a fegyelmet. Soron kívül Félméteres hó esett Dobogókőn (fotók)

Az eddig látottak alapján Gábor és Anna párosa remekül működik. Sokan fognak rájuk szavazni, de természetesen szeretnének minél jobban teljesíteni, hiszen tudjuk jól, a zsűri pontszámai erős hatással tudnak lenni a nézőkre.

Emiatt semmit sem bízhatnak a véletlenre, és nem is fognak. Remek hangulatban gyakorolnak, és minél közelebb kerülnek az első élő show-hoz, annál izgatottabbá válnak, de Anna ebben is tud segíteni Gábornak, hiszen pontosan tudja, hogyan működik a műsor.

„El se hiszem, hogy már a negyedik próbahéten vagyunk és nemsokára élő adás. Szerintetek mi lesz az első táncunk?” – tette fel a kérdést Gábor, aki láthatóan jó hangulatban van, és a DWS nagyon sokat adhat neki a következő hónapokban, ha nem esik ki.

Ismét kígyózó sorok lehetnek a benzinkutakon

Mint ismert, a jövedéki adó bevezetése miatt január 1-től jelentős mértékben emelkednek Magyarországon az üzemanyagárak.

Fotos újítás bevezetését jelentette be a Google

Új levélszemét-szűrő rendszerrel bővült a Gmail, amely a hagyományos módszereket is lekörözi a nem kívánt emailek azonosításában és blokkolásában.

Újra a budapesti Advent Bazilika lett Európa legjobb karácsonyi vására

A siker példa nélküli az európai karácsonyi vásárok történetében: soha korábban egyetlen ünnepi rendezvénynek sem sikerült négyszer elhódítani a rangos elismerést.