Dollár
395,33 Ft
Euró
412,92 Ft
Font
481,69 Ft
Bitcoin
17,124 $

15 évig éheztette és tartotta bezárva feleségét egy brazil férfi

Fotó: Pixabay / Illusztráció

Szabó Kata

2022. október 28. - 06:00

A helyi rendőrség tájékoztatása szerint az 54 éves férfi korábban saját lányait is zaklatta.

Az 54 éves Reginaldo da Silvát szerdán tartóztatta le a rendőrség, miután a vád szerint 15 éven át saját otthonában tartotta fogva feleségét. A hatóságok tájékoztatása szerint a 35 éves nőt egy szobába zárta, a lakat kulcsát pedig mindig magánál tartotta.

Soron kívül Még mindig magas arányban isszák az energiaitalokat az iskolás gyerekek

Úgy tudni, Reginaldo korábban szexuálisan zaklatta saját kiskorú lányait is, ami miatt elvesztette felettük a felügyeleti jogot. Azt még vizsgálják, hogy mindennek köze lehetett-e felesége fogvatartásához.

A rendőrség fotókat is közölt a helyszínről, ezeken az látszik, hogy feleségét egy koszos, bútorok nélküli szobában tartotta, és a mellékhelyiségen kívül mindössze egy matrac és néhány pokróc volt számára biztosítva. A hatóságok szerint a nő rátalálásakor zavartnak, begyógyszerezettnek tűnt, a szobában pedig több azonosító nélküli gyógyszert is találtak.

Reginaldo da Silva házában több rosszul kezelt állatot is találtak, az egyik kutya egy fához volt láncolva, néhány macska pedig jobb híján építési törmelékek között húzta meg magát, így elképzelhető, hogy a fentieken túl még ezekért is felelnie kell.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.