Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Holttesttel ment a bankba hitelt felvenni egy nő

Egészen abszurd, ami egy brazíliai bankban történt, ugyanis egy nő egy 68 éves halott férfi holttestét tolta be, mondván, kölcsönt szeretne felvenni.

...svg content...Fotó: Unsplash/Alessio Rinella
Dél-Amerika

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erika Vieira Nunes egy lehetetlen küldetésre szánta el magát, amikor úgy döntött, betol egy 68 éves férfit a bankba, aki akkor már halott volt. Azt állította a bank dolgozóinak, hogy a férfi kölcsönt szeretne felvenni, emiatt kísérte el őt.

A nőt végül letartóztatták, miután egyrészt egy halott személyt vitt magával a bankba, másrészt rajta keresztül akart pénzhez jutni. Közel 1,2 millió forintnak megfelelő összeget tervezett kérni a banktól a nő, de nem járt sikerrel, amiről a Sky News is beszámolt. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Rio de Janeiro egyik külvárosában történt az incidens, amiről felvétel készült. „Bácsikám, figyelsz rám? Alá kell írnod.” – hangzott el a felvételeken, ahogyan a nő eljátszotta, hogy a férfi életben van. „Nem mond semmit, ő már csak ilyen. Ha nem vagy jól, elviszek a kórházba.” – mondta a halott férfinek a nő a banki alkalmazottak előtt.

Hamar lebukott a nő

A dolgozók hamar gyanút fogtak, mert a férfi feje folyamatosan hátraesett, majd kihívták a rendőrséget, akik letartóztatták a nőt. Az O Dia riói lap arról ír, hogy holttest becsmérlésével és csalással elkövetett lopás kísérletével vádolták meg a gyanúsított személyt. A férfi halálának oka egyelőre ismeretlen, így egyelőre az sem kizárt, hogy gyilkosság áldozata lett.

A nyomozást végző tiszt elmondta, a nő pontosan tudta, hogy a férfi halott, aki legalább két órája már nem volt az élők sorában, amikor betolták a bankba. A rendőr megjegyezte, a 22 éves szolgálati ideje alatt soha nem találkozott ilyen történettel. A rendőrség azt is vizsgálja, hogy a férfi valóban rokona volt-e a nőnek a halála előtt.

A nő ügyvédje azzal védekezett, hogy a férfi a bankban vesztette életét, ugyanakkor a rendőrség törvényszéki szakértője megállapította, korábban, és fekvő állapotban hunyt el az áldozat. – jelentette a Reuters.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.