Eb 2020: a portugál-francia meccsen is több mint 30 ezer magyar lesz a lelátókon

Fotó: Magyar szurkolók a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország - Franciaország mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2021. június 19-én. MTI/Kovács Tamás
not image

Takács Petra

2021.június.21 - 11:02

Emellett fontos megjegyezni, hogy az utolsó csoportkörre is új karszalag szükséges, és ennek kapcsán érdemes időben intézkedniük a szurkolóknak.

Az eddigi tapasztalatok alapján jól működik a karszalagok átvétele és a Puskás Arénába való beengedés. Az Európa-bajnokság csoportkörének utolsó budapesti mérkőzését Portugália és Franciaország játssza szerdán, 21.00-tól (a Németország-Magyarország találkozóval egy időben) – olvasható az MLSZ hivatalos közleményében.

A karszalagokat ezúttal is a már ismert három helyszínen (Groupama Aréna, Dózsa György út, Papp László Budapest Sportaréna) lehet átvenni, az alábbi időközökben:

kedd: 8.00-20.00 óráig

szerda (meccsnap): 7.00 órától

Az MLSZ kommunikációs csatornáin folyamatosan tájékoztatjuk a szurkolókat arról, hogy mely átvételi pontokon a legrövidebb a várakozási idő, melyik helyszíneket érdemes felkeresni a minél gyorsabb szalagátvétel érdekében – teszik hozzá.

Kérjük, hogy aki teheti, ezúttal is már kedden vegye fel karszalagját. Az átvételi pontokon személyigazolványt vagy útlevelet és védettségi kártyát kell bemutatni, vagy pedig a mobilalkalmazással kell igazolni a védettséget.

Nem várt név a Barcelona listáján, aki hatalmas fogás lehet

Kiskorú szurkolók karszalaggal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása; kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket.

Az Európa-bajnoksággal kapcsolatos minden fontos tudnivaló és érdekesség egy helyen megtalálható az EURO 2020 Official applikációban. Ismét nagy hőség várható! Nagyon fontos, hogy mindenki védekezzen a hőség és a napsütés ellen! Kisüveges (max. 50 ml) naptejet beengednek a szervezők a szombati mérkőzésre. A Puskás Aréna külső területén 8 ivókút is működik majd.