Nem várt név a Barcelona listáján, aki hatalmas fogás lehet

Fotó: Instagram/Germany
not image

Hujber Dávid

2021. június 21. - 08:09

A Barcelona elnöke jelezte, hogy ezen a nyáron várhatóak még igazolások, és nem egy-két játékosról van szó. A legújabb név meglepetés lehet, ráadásul nem kerülne sokba a katalánoknak, ami jelenleg kulcsfontosságú.

A Barcelona is igyekszik aktív lenni az átigazolási piacon, mivel át akarja szervezni a keretét, és ennek érdekében már több játékost is hozott. Legutóbb Depay csatlakozott, de például Aguero is a keret tagja.

Négy olyan igazolásról beszélünk, akik részben ingyen, részben nagyon kevés pénzért szerződtek a legendás klubhoz, ahol még mindig Messi megtartása a fő cél. Legutóbb egy váratlan név került bele a kalapba, akiért 35 millió eurót kérne a klubja.

A Mundo Deportivo a cikkében azt írja, hogy a Sport1 szerint a Barcelona már felvette a kapcsolatot a bal szélen játszó játékos ügynökével. Gosens jelenleg az Atalanta játékosa, akinek holland az édesapja, míg az édesanyja német.

Ronald Koeman jól ismeri őt, és az Európa-bajnokság egyik felfedezettjéről beszélünk, aki a német válogatottat erősíti. A 26 éves szélső sok szempontból ideális lehet a Barca számára, és a szerződése 2023-ban lejár.

Az olasz klub azt fontolgatja, hogy eladja a sztárját, mert jövőre, amikor már csak egy év lesz hátra a kontraktusából, nem fognak tudni nagy összeget ajánlani számára. Ez a 35 millió euró pedig nem olyan magas összeg, amit a Barcelona ne tudna kifizetni.

Az EFE hírügynökség szerint Koeman még a holland válogatott edzőjeként azt fontolgatta, hogy behívja a játékost a keretbe, de akkor Gosens Németországot választotta, és Joachim Löw bizalmat is szavazott neki az Eb-n.