Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,12 Ft
Euró
378,95 Ft
Font
442,13 Ft
Bitcoin
44,183 $

További Hírek

Marciniak azután szólalt meg, hogy petíciót indítottak a franciák, amelyet már 220 ezren írtak alá, annak érdekében, hogy újrajátsszák a döntőt a játékvezető hibái miatt. 

Eddig közel 200 ezer elégedetlen szurkoló írta alá a petíciót, amelyben a Franciaország-Argentína vb-döntő megismétlését követelik a FIFA-tól.

Lionel Messi számára különösen emlékezetes lehet a vasárnap 16 órakor kezdődő Franciaország elleni mérkőzés.

A franciák támadója higgadtan nyilatkozott a vásárapi vb-döntővel kapcsolatban, és elmondta, hogy személy szerint egy cseppet sem tart Lionel Messitől.

Elmaradt a marokkói csoda a katari világbajnokság elődöntőjében Franciaország ellen, noha minden esélyük megvolt az egyenlítésre.

Rengeteg rendfenntartó lesz kint a francia utcákon a Marokkó-Franciaország vb-eldöntő mérkőzés miatt.

Egy újabb meglehetősen fordulatos és drámai világbajnoki negyeddöntőn vagyunk túl, amit Franciaország nyert meg, miközben Anglia két büntetőt is kapott.

Több nagy helyzete is volt Lengyelországnak, Franciaország azonban teljesen megérdemelten jutott tovább a katari világbajnokságon a legjobb nyolc közé.

Griezmann a hosszabbítás nyolcadik percében talált be, de a gólt érvénytelenítették, arra hivatkozva, hogy a francia csatár lesen volt. 

A döntős szereplés két legesélyesebb csapata Brazília (38 százalék) és Franciaország (20), a brazil-francia finálé esélye jelenleg 7,5 százalék - a Gracenote szerint.