Clouds
21 Budapest
Dollár
345,49 Ft
Euró
370,56 Ft
Font
430,17 Ft
Bitcoin
27,212 $

Sorra kapja a bókokat Demcsák Zsuzsa, és nem véletlenül

Fotó: Instagram/Demcsák Zsuzsa
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa egymás után osztja meg a róla készült látványos divatfotókat, miközben remek formának örvend.

Az utóbbi időben többet hallhattunk Demcsák Zsuzsáról, köszönhetően annak is, hogy látható módon nyitottabbá vált a közösségi média felé. Izgalmas tartalmakat oszt meg, és a személyes hangvételek sem maradnak el a részéről.

Soron kívül Kisiklott egy vonat Indiában, 179 embert szállítottak kórházba

Folyamatosan fent tudja tartani az érdeklődést, nála semmilyen görcsösséget nem lehet érezni. Egyszerűen megtalálhatta azt az egyensúlyt, ami kényelmes számára, és közben egyre több követőt vonz az oldalára.

Nem mindig van szükség szakemberekre ehhez, csupán rá kell érezni arra, mi az, ami számunkra még belefér, és közben a követők elégedettek. Nem egyszerű, viszont nem is lehetetlen véghezvinni mindezt.

Zsuzsa, aki nemrég őszintén beszélt a válásáról, jelenleg nem nyitott a szerelemre, de hogy később mit hoz az élet, azt ő sem tudhatja. Sokat láthatjuk mosolyogni, és abszolúte pozitív a kisugárzása.

Hamarosan pedig itt a nyár, ami ugyancsak tartogathat meglepetéseket, és elhozhatja azt az időszakot, mely tele van újdonsággal. Ez Zsuzsára is igaz, mindig tud valami újat mutatni, akárcsak a divat terén.