Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,65 Ft
Euró
381,82 Ft
Font
445,19 Ft
Bitcoin
43,171 $

Elkészült Dallos Bogiék kertje, fürdőruhában fotózták az énekesnőt

Egy igazán laza és stílusos egyrészes fürdőruhában fotózták Dallos Bogit, aki elárulta, hogy végre elkészült a kertjük.

Fotó: RTL Magyarország / SajtóKlub
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Dallos Bogi az egyik legboldogabb híresség idehaza, hiszen boldog házasságában él Puskás Petivel, és az első közös gyermeküket várják. Csak idő kérdése volt, mikor vállalnak gyermeket, annyira jól működik közöttük a kapcsolat.

Peti jóval idősebb Boginál, érett férfiként igazi erőt adhat a kapcsolatnak, míg Bogi fiatalon válik édesanyává. Ennek nem kevés előnye van, de a legfontosabb, hogy harmonikus kapcsolatban születik meg a baba. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

Az idő nem mindig játszik szerepet, ennél messze fontosabb, hogy a baba egészségben és boldogságban nőjön fel. Erre törekednek Bogiék, akik mindent előkészítenek a kisbaba érkezéséig, hogy később ezzel ne legyen munka.

A csodálatos kismama örül, hogy végre elkészülhetett a kertjük, így úgy döntött, kicsit kiül az árnyékba olvasgatni. Bogi nemrég elárulta, hogy a terhessége alatt igencsak megjött a kedve a főzéshez, és ez csak egy dolog a változások közül.

Bemutatta a legújabb fürdőruháját, ami abban is különleges, hogy újrahasznosított alapanyagokból készült, mivel tudjuk jól, mennyire fontos Boginak és Petinek a környezet védelme, amit szintén át fognak adni a gyermeküknek.