Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Titokban készült videó Tóth Gabiról a konyhában, nagyon cuki anyuka

Tóth Gabi épp a kislányával festegetett meghitten, amikor videó készült róluk, amiről nem tudtak, majd jót nevettek.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi nemrég az énekhangjával hívta fel magára a figyelmet, nem sokkal azután, hogy bejelentette, újraépíti a zenei karrierjét. Egyelőre nem tudni, mi az oka ennek, hiszen eddig kívülről úgy tűnt, rendben vannak a dolgok,. Ugyanakkor az is igaz, az embernek időről időre szüksége van a megújulásra.

Gabinak ebben is van tapasztalata, szakmai és érzelmi szinten egyaránt, de arra senki ne gondoljon, hogy ezentúl rappelni fog. Nagyjából a jelenlegi vonal biztosan marad, mert ebben találta meg azt a harmóniát, amivel maximálisan azonosulni tud, ugyanakkor lehetnek új zenei hangzások, formációk, melyek egy igen más lendületet adhatnak. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Ez az, amire talán most a leginkább szüksége lehet Gabinak, miután a magánéletét rendezte, elvált Krausz Gábortól, aki Mikes Anna párja lett. Szintén sokat dobhatna az életén, ha például valami egészen újba fogna bele, és a Dancing with the Stars új évada tökéletes kihívás lenne számára.

Még mindig azt mondjuk, hogy ez lehet Gabi legnagyobb dobása 2024-ben, ugyanakkor a Megasztár és a Sztárban Sztár zsűriszéke is kecsegető lehet. Valószínűleg az énekesnő legszívesebben mindhárom munkát elvállalná, de ez sajnos nem lehetséges, mert sok elfoglaltsággal is jár.

Gabi odahaza szeret a legjobban lenni, ahol semmilyen negatív energia nem éri. A kislánya a legfontosabb számára, imádja a vele eltöltött időt, viszont egy ideje hárman laknak együtt, mert Papp Máté Bence is Szentendrére költözött. Legutóbb egy kulisszák mögötti videót készített, ami az eddigi legaranyosabb felvétel Gabiékról. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.