Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
351,59 Ft
Euró
379,61 Ft
Font
442,51 Ft
Bitcoin
44,342 $

Puskás-Dallos Bogi már most sokat változik a terhessége miatt, imád főzni

Puskás-Dallos Bogi lelki és mentális szinten is folyamatos változásban van, köszönhetően a terhességének.

Fotó: RTL Magyarország
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy ideje nem titok, hogy Puskás-Dallos Bogi várandós, az első gyermekét várja. Ennek erősen látható jelei vannak, és Bogi most minden eddiginél boldogabb, ráadásul fiatalon lesz édesanya, aminek megvannak a maga előnyei.

Számos érdekes időszak vár rá anyaként, és izgatott is emiatt. Legutóbb a Példakép kategóriában jelölték a JOY Social Media Awardon, ami szintén komoly elismerés. Büszke lehet a karrierjére, az életére, és arra, hogy ilyen fiatalon már ennyi mindent megélt. Soron kívül Orbán Viktor szakállal üzent Mikulás előtt, már készül (fotóval)

„Anya leszek hamarosan, és biztos vagyok benne, hogy ez nagyon sok változást fog előidézni bennem.” – idézte a 24.hu Bogit, aki hozzátette, már most érzékeli ezeket a változásokat, függetlenül attól, hogy még nem született meg a gyermeke.

„Például eddig egyáltalán nem érdekelt a főzés, és az utóbbi időben azt érzem, hogy imádok főzni, otthon lenni, vezetni – ami idáig nem volt ennyire az életem része.” – folytatta az ismert énekesnő.

Szintén változott az életében, hogy nagyon megszerette a kézműves dolgokat, így a rajzolást szintén. Emellett erősen törekszik a folyamatos fejlődésre, változásra és önmaga újradefiniálására, ami szerinte jönni fog magától az anyai szereppel.