Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,50 Ft
Euró
394,46 Ft
Font
467,04 Ft
Bitcoin
68,801 $

Kiderült, miért nem Ruben Amorim lett Szoboszlaiék következő edzője

A portugál csapat elnökének váratlan húzása nem tetszett a Liverpool vezetőségének.

...svg content...Fotó: Ruben Amorim, a Sporting Lisboa vezetőedzője csapata lisszaboni sajtórétekezletén 2024. március 5-én. A Sporting másnap az Atalanta ellen játszik a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. MTI/EPA/LUSA/Antonio Cotrim
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egybehangzó sajtóhírek szerint Ruben Amorim volt az első számú jelölt arra, hogy a jelenlegi szezon végéig leváltsa Jürgen Kloppot a Liverpoolnál. Sokáig úgy tűnt, hogy minden jól halad a felek között, a tárgyalások azonban akadályba ütköztek, amikor a Sporting Lisszabon megemelte az edzőjük kivásárlási díját.

Christian Falk újságíró a CaughtOffside-nak nyilatkozva megerősítette, hogy a Liverpool és Amorim között létrejött egy megállapodás, amely azonban hirtelen felbomlott, miután a Sporting követelései megváltoztak. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Frederico Varandas, a Sporting elnöke eredetileg 10 millió eurós kivásárlási díjat határozott meg Amorimért, amit a Liverpool ki is fizetett volna, később azonban megduplázta az összeget és már 20 millió eurót kért az angol klubtól, ami arra késztette a Liverpoolt, hogy átgondolja a lehetőségeit. A jelentős „áremelés” végül ahhoz vezetett, hogy a Liverpool visszalépett a tárgyalásoktól.

Az Amorim-üzlet meghiúsulása után a Liverpool sportigazgatója, Michael Edwards és kollégája, Richard Hughes a Feyenoord jelenlegi edzője, Arne Slot felé fordította figyelmét, aki a hírek szerint pénteken minden szükséges dokumentumot aláírt, így már csak a Liverpoolon múlik, hogy mikor jelentik be az új edző érkezését.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.