18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,01 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
467,10 Ft
Bitcoin
68,242 $

Menet közben borult lángokba egy busz Indiában, nyolcan életüket vesztették

Újabb tragikus buszbaleset történt Indiában, melynek következtében legkevesebb nyolcan életüket vesztették.

...svg content...Fotó: Unsplash/vishu
Ázsia

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Nyolc ember életét már nem lehetett megmenteni, mellettük pedig több tucat sérültről tudni, akik a lángokba borult busz miatt sérültek meg. Péntek este gyulladt ki a busz a Haryana állambeli Kundali-Manesar-Palwal gyorsforgalmi úton, amiről először a sofőrnek nem is lehetett igazán tudomása.

Egy motoros hajtott a busz után, és megpróbálta figyelmeztetni a járműből kicsapó lángokra. Minden nagyon hirtelen történt, és a jármű hamar borult lángokba, így többeknek minimális esélyük sem lehetett. Az NDTV azt írja, a buszon egy család több mint 60 tagja utazott, köztük nőkkel és gyerekekkel, akik mind Pandzsáb lakosai voltak. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A túlélők azt mondták, füstszagot éreztek a busz hátuljában, majd egyre rosszabbá vált a helyzet. A motoros végül utolérte a buszt, és a sofőr félreált, de akkor már nagyobb lánggal égett a jármű, és az utasok többsége aludt.

Miután a busz megállt, a helyiek értesítették a rendőrséget, és megpróbálták eloltani a tüzet, kimenteni az embereket. A tűzoltók azonnal megkezdték a munkálatokat, addig a sérülteket a közeli kórházakba szállították. A helyiek beszámolója szerint a tűzoltók három órával később érkezek meg a helyszínre, miután a busz már teljesen kiégett.

Az egyik helyi elárulta, betörték az ablakokat, hogy minél több embert tudjanak kirángatni azokon keresztül, mielőtt a tűz teljesen ellepte volna az utasteret. „Értesítettük a rendőrséget, de túl sokáig tartott, mire megérkeztek.”A tűz okát egyelőre nem tudták megállapítani, jelenleg is zajlanak a vizsgálatok a tragédia körül. Indiában számos tömegtragédia történt már hanyagság, a szabályok be nem tartása és a rosszul szervizelt járművek, hanyagul karban tartott utak miatt.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.