Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,187 $

Nagyon látványos lett Lisztes Krisztián új tetoválása (videó)

Nem lehet azt mondani, hogy ne lenne feltűnő és látványos Lisztes Krisztián új tetoválása, aki a magyar futball egyik legnagyobb reménysége.

...svg content...Fotó: Gera Dániel, a Diósgyőr (b) és Lisztes Krisztián, a Ferencváros játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC mérkőzésen a Diósgyőri Stadionban 2024. május 11-én. MTI/Vajda János
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lisztes Krisztiánon gyerekkora óta nagy a nyomás az édesapja karrierje miatt, aki kiváló játékos volt. Hasonló utat járhat be, mint egykor az idősebbik Lisztes, aki a válogatottban is letette a névjegyét, és természetesen nagyon büszke a fiára.

Az ifjabbik Lisztes debütálása még várat magára, bár a korosztályos válogatottban már pályára léphetett. Sokan bíztak abban, hogy bekerülhet az Európa-bajnokságra készülő keretbe, ugyanakkor nincs ok a sietségre, mert még mindig csak 19 esztendős. Május elején töltötte be a 19. életévét, és szép jövő áll előtte. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

2011-ben kezdte meg a pályafutását az Újpesti Haladásnál, de járt többek között az MTK-nál és Soroksáron is. 2017 óta a Ferencváros játékosa, hamarosan azonban a Frankfurt lehet az új otthona, ahol sokat fejlődhet. Marco Rossi szövetségi kapitány figyeli őt, a fejlődését, és attól függően a jövőben mindenképpen számolna vele.

Sok más fiatalhoz hasonlóan Lisztes szereti a tetoválásokat, most épp egy igen komoly és látványos varrás került fel a karjára, amiről a Mandiner is beszámolt. Ez eddigi legnagyobb tetoválása, amiről könnyű lesz felismerni, és valószínűleg a jövőben lesznek még rajta újabb és újabb alkotások.

@jeff_tattoo_art @liszteskrisz2005 #ferencvaros #hajrafradi💚🦅🤍 #jefftattoo #budapest #inked #inkedup #inkedmag #tattooideas #tattooartist #portrait #tattooed #tattoolover #pray #angel #76 #blackandwhite ♬ Football Champs (Overdue) – SNC

Nagy bejelentésekre készülhet Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc

Dobrev Klára erősen utalt arra, hogy nagy bejelentésekre készülhet a DK, ahol lehetséges, komoly személyi változások lesznek.