Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,31 Ft
Euró
396,87 Ft
Font
471,17 Ft
Bitcoin
66,866 $

Hihetetlen formába hozta magát Győzike, nemrég még 118 kiló volt (videó)

Győzike mindenfajta csodaszer nélkül fogyott le, és lendült olyan formába, amire nagyon büszke, és ezzel példát akar mutatni másoknak.

...svg content...Fotó: TV2
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Győző élete hamarosan ismét 180 fokos változásokon megy keresztül, mert kezdődnek a forgatások a TV2-vel. Újra lesz állandó műsor velük, ami Gáspárék néven fog futni a csatornánk, kvázi egy új Győzike Show, csak más néven, de javarészt ugyanazokkal a szereplékkel.

Győzike a TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogy rengeteg csillogós ruhája van, amiket imád, de eljutott arra a pontra, hogy már nem tudta azokat hordani a túlsúlya miatt. Sosem gondolta volna, hogy 118 kilóra hízhat, de megtörtént, miután kivette a gyomorgyűrűt, majd drasztikus hízásba kezdett. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Hamar felpattantak rá a plusz kilók, és úgy fogalmazott, „elette az agyát”, majd egyre depressziósabbá kezdett válni. Meghozta a döntést, és a kemény akaraterejének köszönhetően sok kilótól vált meg, melynek alkalmával fotósorozatot készítettek róla. A videóban is látni, hogy mekkora a változás, egészen drasztikus, és Győzike több mint jól érzi magát.

Egyszerűen szégyellte a korábbi testét, januárban például két fellépés után alig bírt felkelni, annyira nyomasztották a kilók a szervezetét. Másnap felébredni is nehéz volt számára, és attól a ponttól kezdve változtatott, pár hét alatt bement 100 kiló alá, részben egy palesztin gyógynövény segítségével is.

Eleinte nem akart igazán hinni ebben a receptben, és az első két hétben nem is ment le igazán kiló róla. Később beindult a folyamat, Győzike is elkezdte magát jól érezni, már nem volt nagy étvágya este, és ez is drasztikus változáshoz vezetett. Másoknak is szeretne ezzel példát mutatni, de hangsúlyozta, elsősorban a családjának és önmagának akar megfelelni.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.