Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
365,34 Ft
Euró
394,83 Ft
Font
467,55 Ft
Bitcoin
67,480 $

A Juventus menesztette Massimiliano Allegrit

Edig is sejteni lehetett, most ténylegesen meglépte a klub.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Juventus a klub hivatalos honlapján jelentette be péntek délután, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a klub vezetőedzői posztjáról. Az edző kirúgásáról szóló közleményben úgy fogalmaztak:

„A felmentés a Coppa Italia-döntő alatt és után tanúsított bizonyos viselkedését követi, melyet a klub összeegyeztethetetlennek ítélt a Juventus értékeivel és azzal a magatartással, melyet az azt képviselő személyeknek tanúsítaniuk kellene.” Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A rövid közleményt azzal zárták, ezzel lezárul egy olyan időszak, mely 2014-ben kezdődött, 2021-ben pedig újraindult, és az előző három közös szezon után az Olasz Kupa-döntővel ért véget. Végezetül megjegyezték, „a klub sok sikert kíván Massimiliano Allegrinek a további munkájához”.

Mint ismert, a csapat szerdán megnyerte az Atalanta elleni olasz kupadöntőt, csakhogy a mérkőzés után nem Dusan Vlahovic parádés góljáról, hanem Allegriről beszélt mindenki: az edző ugyanis minősíthetetlen stílusban reklamált a hajrában, amiért kapott egy piros lapot, majd megfenyegette Guido Vaciagót, a torinói Tuttosport főszerkesztőjét.

A főszerkesztő felidézte, az edző miket vágott a fejéhez, ami alapján nem meglepő, hogy a Juve vezetése a vezetőedző azonnali hatályú elbocsátása mellett döntött:

„Tudom, hol talállak. Eljövök érted, és leszakítom mindkét füledet, beverem a képedet. Az igazat írd az újságodban!”

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.