Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Cristiano Ronaldo három góljával nyert az Al-Nassr szombaton (videóval)

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Úgy tűnik, a portugál klasszis megtalálta a góllövő cipőjét, rövid időn belül újabb gólokkal örvendeztette meg a közönségét.

Cristiano Ronaldo nagyon távol játszik Európától, miután Szaúd-Arábiába szerződött, de ott is végtelenül komolyan veszi a játékot. Legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Sergio Ramost szeretné az Al-Nassr színeiben látni, amire még lehet is esély.

Soron kívül Nashville-i lövöldözés: három 9 éves diákot ölt meg a kegyetlen támadó

Eleinte nem úgy ment neki a játék az új klubjában, mint szerette volna, majd az egyik bajnokin rúgott egy négyest. Sokat nem kellett várniuk a szurkolóknak, hogy egy hasonló mérkőzést produkáljon.

Ezúttal a Dhamk otthonában rúgott mesterhármast, és a gólok közel követték egymást. Először büntetőből volt eredményes a 18. percben, majd a 23-ban duplázott, és még az első félidő vége előtt megszerezte a harmadik találatát.

Az Al-Nassr- ezzel a győzelmével 43 pontos a 41 egységet számláló Al-Ittihad előtt, de a 40 pontos Al-Shabab szintén közel van. Ez pedig egy igencsak izgalmas hajrát vetíthet előre a későbbiekben, míg a most vereset szenvedett Dhamk az eddig megszerzett 22 pontjával csak a 7.

Alább egy látványos összefoglaló videót láthatunk Ronaldo mesterhármasáról, aminek a közönség nagyon örült, nemcsak a kommentátor. Jól látni, hogy a játék a világsztárra épül, és működik a taktika.