Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Nagyon jó hírt kapott a Real Madrid, a vártnál hamarabb visszatérhet Courtois

A belga hálóőr második súlyos sérülését is leküzdötte, hamarosan újra pályára léphet.

...svg content...MTI/EPA/Sergio Perez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Rendkívül szerencsétlen hónapokon van túl a Real Madrid első számú kapusa, aki tavaly augusztusban keresztszalag-szakadást szenvedett, ami miatt meg is kellett műteni. Courtois februárban már a csapattársaival edzett, márciusban pedig már a labdás tréningeket is elkezdte.

A múlt hónapban azonban egy edzésen porcsérülést szenvedett, és már akkor tudni lehetett, hogy nagy a baj, hiszen könnyek között hagyta el a pályát. A kapust rövidesen újból megoperálták, akkor úgy lehetett tudni, hogy a szezonja már biztosan véget ért. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Most azonban újból jó hírek érkeztek Courtois kapcsán, akinek a vártnál sokkal jobban halad a rehabilitációja, így Ancelotti akár már a Cádiz elleni bajnokin is bevetheti. Habár a Real Madrid tetemes előnnyel vezeti a La Ligát, a Bayern München elleni BL-elődöntő miatt az olasz mesternek folyamatosan rotálnia kell, hogy kulcsjátékosai rápihenjenek a következő hetek összecsapásaira:

„Sokat kell gondolkodnom a csapaton, óriási energiákat használtunk fel, és vannak olyan játékosaink, akik nincsenek százszázalékos állapotban. Így át kell gondolnom még néhány dolgot” – fogalmazott Carlo Ancelotti.

„Többek között a kapuban is, hiszen Courtois jó formában van, és a jövő héten, a Cádiz ellen már ismét játszhat” – tette hozzá az olasz mester. A Real Madridnak kedden a Bayern ellen kell bizonyítania, négy nappal később pedig már a Cádizt fogadják hazai pályán – írja a Madrid Universal.