Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Kettészakadt a Mercedes, ami a hídnak csapódott Szegeden (fotók, videó)

A jármű nekicsapódott a rakparton a hídnak, amitől az autó szabályosan kettétört.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset

Koós Alexandra

Szerkesztő

Kedd este baleset történt Szegeden, a Huszár Mátyás rakparton. Úgy tudni, egy Mercedes a Belvárosi híd szegedi hídfőjének csapódott, amelyet követően a jármű kettészakadt, a sofőr súlyos sérülést szerzett.

A Szeged365.hu információi alapján a hatóságok nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre, a mentők pedig azonnal megkezdték a jármű vezetőjének újraélesztését. A Szegedma.hu értesülései szerint más nem utazott a kocsiban a sofőrön kívül, aki az ütközés következtében kirepült az autóból.

A beszámoló alapján az érintettet életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, jelenlegi állapotáról nem érkezett hír. A rendőrség közlése szerint az autó a Novotel irányából a Belvárosi híd felé tartott, ám ekkor megcsúszott, majd nekicsapódott a híd egyik pillérének.

Kérdéses, mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, a helyszínen készült felvételek alapján azonban gyanítható, hogy hatalmas erővel csapódott a hídnak. Emellett tény, hogy egy autó nagyon ritkán tud kettészakadni, ráadásul épp a közepénél.

A TotalCar szerint elképzelhető, hogy a kocsi korábban is volt már több darabban. De korábban azt is megírtuk, hogy furcsa baleset történt az M1-es autópályán: energiaitalt szállító kamion rohant egy turistabusznak.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.