Clouds
21 Budapest
Dollár
346,77 Ft
Euró
370,58 Ft
Font
431,31 Ft
Bitcoin
27,101 $

Cristiano Ronaldo beindult, négy gólt vágott az Al Nassr bajnokiján (videók)

Fotó: EPA/STR
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azok, akik eddig kritizálták Cristiano Ronaldo formáját, a portugál csattanós választ adott nekik, miközben négy góllal üzent.

Cristiano Ronaldo szaúd-arábiai karrierje nem éppen úgy indult, mint azt sokan várták volna. Elmaradtak a gólok és a győzelmek, ám legutóbb gyakorlatilag egyedül vette hátára az új csapatát a portugál csillag.

Soron kívül Fradisták is beleálltak a Sevilla és a Roma-szurkolók közti verekedésbe

Nem kizárt, hogy az aranylabdás legenda egy nap visszatér Európába, de jelenleg azon dolgozik, hogy az Al Nassr ott legyen vele a csúcson. Legutóbb az Al-Wahda otthonában léptek pályára a szaúd-arábiai első osztályban.

Ronaldo első góljára a 21. percig kellett várnia a publikumnak, amivel megtörte a jeget a mérkőzésen. Ekkor még senki sem sejthette, hogy a Manchester United és a Real Madrid legendája még hármat fog vágni.

Márpedig így lett, a 40. percben jött a következő, majd az 53-ban már mesterhármasnak örülhetett. Ekkor még motiváltabbá vált, hogy mesternégyest ünnepelhessen, és a 61. percben mindez meg is valósult.

Több gól már nem esett a találkozón, ami után az Al-Wahda a 13. helyről várhatja a folytatást, míg az Al Nassr az élről. Könnyen lehet, hogy ezt követően beindul a Ronaldo-gólhenger, és sorra érkeznek tőle a találatok.