Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Pályára lép a Manchester City, élőben adja a tv

A Manchester City angol bajnoki mérkőzés is élőben adja a televízió, amit érdemes lesz figyelemmel követni.

...svg content...Fotó: EPA/TIM KEETON EDITORIAL
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Részben dörzsölheti a tenyerét a Manchester City, mert a Liverpool, ha nem egészen váratlanul, de vereséget szenvedett az Everton otthonában. Ezzel rögtön 3 bajnoki pontot buktak, és ugyan Szoboszlai Dominik visszatért a kezdőbe, neki sem volt szerencséje, és lehetséges, lassan lemondhatnak a bajnoki címről.

Klopp is érzi, már nem a saját kezükben van a sorsuk, és ebből könnyen csak egy harmadik hely lehet, miközben az Arsenal hozta a kötelezőt. 77 ponttal vezetik a tabellát a 74 pontos Liverpool előtt, addig a Manchester City úgy 73 pontos, hogy két meccsel kevesebbet játszott, és a sorsolása is könnyebb. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

A Brighton otthonába látogatnak csütörtök este, akik csak a 11. helyen állnak 44 ponttal. Nem valószínű a City botlása, de ha ez mégis megtörténik, még mindig van egy elmaradt meccsük, ami lehetőséget adhat az előzésre. A mérkőzést a Spíler 1 közvetíti élőben 20 óra 50 perctől.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.